Dugnad Toalettpapir

Dugnad Toalettpapir som blir produsert i Drammen

Vårt toalettpapir blir produsert på Papirfabrikk i Drammen. Papiret et mykt, og av høy kvalitet. I tillegg er det svanemerket og testet for allergier.

Flere nordmenn verdsetter lokalt produsert toalettpapir, noe som gir en stor fordel når du skal selge toalettrullene på dugnad. Kontakt oss gjerne hvis du har flere spørsmål.

En sekk inneholder 56 ruller

Deres utsalgspris 400,- 
Dere tjener 200,- 

Kvalitetsmerker dugnad
dugnad toalettpapir
Ooops! Sensitiv 3-lags toalettpapir Fra norges eneste papirfabrikk kommer Ooops! Sensitive 3-lags toalettpapir. Toalettpapiret har høy kvalitet for enestående mykhet.

Dugnad tørkeruller

Tørkepapir produsert i Drammen

Våre tørkeruller blir produsert på Papirfabrikk i Drammen. Papiret et mykt, og av høy kvalitet. I tillegg er det svanemerket og testet for allergier.

Flere nordmenn verdsetter lokalt produsert tørkepapir, noe som gir en stor fordel når du skal selge tørkerullene på dugnad. Kontakt oss gjerne hvis du har flere spørsmål.

En sekk inneholder 36 ruller

Deres utsalgspris 400,- 
Dere tjener 180,- 

Kvalitetsmerker dugnad
dugnad tørkeruller
Ooops! Family 2-lags kjøkkenrull. Fra norges eneste papirfabrikk kommer Ooops! Family 2 lags kjøkkenrull.

Tennbrikketter

Perfekte på vinteren!

Max Fire Tennbriketter benyttes stil opptenning av peiser eller griller. Tennbrikettetene er kubeformet og 100 tennbriketter i tønnen. Tønnen har en fin design i sort med et rødt lokk. Tønnen kan stå ved siden av peisen i stua. Max Fire Tennbriketter leveres i display med 60 tønner. Et godt opptenning alternativ.

Dere selger den for 200,- og dere tjener 100,-

Dugnad tennbrikketter

Suksesshistorier

Et idrettslag fra Oslo solgt disse som dugnad i slutten av november. 

I alt solgt de 400 stk samlet. Samtidig så tok de en ny bestilling på samme antall i starten av februar.. Alt ble solgt for vinteren var over.

Dugnad Usb-lighter.

Arc Flame betegnes som fremtidens lighter!
Lighteren drives av LED-teknologi og lades enkelt opp via en USB-kabel. Produktet tenner alt fra lys til bål og vil med tiden erstatte bruken av gass-lightere og fyrstikker. Med et normalt husholdningsforbruk har lighteren en levetid på flere måneder før den har behov for å lades. Kombinasjonen av at produktet er oppladbart, har en unik brukervennlighet i tillegg til et sterkt fokus på miljøvennlighet vil vi betegne Arc Flame som et genialt og revolusjonerende produkt. 

Vi er stolte av å meddele at Arc Flame er den eneste oppladbare USB-lighteren i Norge som har alle de lovpålagte godkjennelsene. Dette gir både oss og våre dugnadsgrupper trygghet om at produktet er levert av topp kvalitet og med nødvendige sikkerhetsforskrifter.

Test av produktet:  https://www.youtube.com/watch?v=x8uihtuFnoU

Anbefalt utsalgspris 200,- Fortjeneste 100,-

dugnad usb-lighter

Suksesshistorier:

Vi solgte til noen busser der var endel hadde uttrykket seg litt skeptiske da dem aldri hadde sett eller hørt om produktet før, men når dem fikk lightere og satt i gang salgsoppgaven fikk dem seg en positiv overraskelse. Begge gruppene solgte ut alle lighterne i løpet av de første to ukene. Tilbakemeldingene vi har fått er at «produktet selger seg selv» og det er en del lettere å selge enn tradisjonelle doruller. Disse bussene har forholdsvis tatt 15 og 17 stk per person. 

Den ene gutten solgte 35 stykker på en kveld!

    Cart