Dugnad Usb-lighter.

Arc Flame betegnes som fremtidens lighter!
Lighteren drives av LED-teknologi og lades enkelt opp via en USB-kabel. Produktet tenner alt fra lys til bål og vil med tiden erstatte bruken av gass-lightere og fyrstikker. Med et normalt husholdningsforbruk har lighteren en levetid på flere måneder før den har behov for å lades. Kombinasjonen av at produktet er oppladbart, har en unik brukervennlighet i tillegg til et sterkt fokus på miljøvennlighet vil vi betegne Arc Flame som et genialt og revolusjonerende produkt. 

Vi er stolte av å meddele at Arc Flame er den eneste oppladbare USB-lighteren i Norge som har alle de lovpålagte godkjennelsene. Dette gir både oss og våre dugnadsgrupper trygghet om at produktet er levert av topp kvalitet og med nødvendige sikkerhetsforskrifter.

Test av produktet:  https://www.youtube.com/watch?v=x8uihtuFnoU

Anbefalt utsalgspris 200,- Fortjeneste 100,-

dugnad usb-lighter

Suksesshistorier:

Vi solgte til noen busser der var endel hadde uttrykket seg litt skeptiske da dem aldri hadde sett eller hørt om produktet før, men når dem fikk lightere og satt i gang salgsoppgaven fikk dem seg en positiv overraskelse. Begge gruppene solgte ut alle lighterne i løpet av de første to ukene. Tilbakemeldingene vi har fått er at «produktet selger seg selv» og det er en del lettere å selge enn tradisjonelle doruller. Disse bussene har forholdsvis tatt 15 og 17 stk per person. 

Den ene gutten solgte 35 stykker på en kveld!

Les mer om våre andre produkter:

Kontaktinfo

Danviksgata 38,

3045 Drammen

Tlf: 948 47 762

E-post: post@dindugnadshjelp.no

Om oss

DinDugnadshjelp.no er her for å gjøre dugnadene enkle med best fortjeneste.

Vi tilbyr lag, foreninger, skoleklasser og russ en enkel og trygg måte å tjene penger på. Vi har bakgrunn fra idrettsmiljøet og kjenner dugnadsarbeid fra A til Å.

DinDugnadshjelp ble opprettet i 2016 med et mål om og hjelp grupper over hele landet til og tjene penger! Til nå har vi hjulpet russ, idrettslag og andre grupper over hele langet til å tjene tusenvis av kroner.

Copyright © DinDugnadshjelp – Knut Jokerud Strand

Org.nr 917 875 308

    Cart