Arbeidsdugnad er når en gruppe stiller opp på en fysisk jobb. Det kan være alt fra småjobber til større prosjekter. Her jobber man ofte dugnad på festivaler, varetellinger, konserter, lager og andre type eventer. Disse jobbene krever ingen form for erfaring eller utdannelse, så hele gruppen skal ha mulighet til å delta. I DinDugnadshjelp.no har arbeidsdugnader på blant annet Findings FestivalUllevål StadionPalmesusDrammenshallen, og mange mange fler. Alle disse jobbene er eksklusive kun for våre kunder og vi har sendt både idrettslag, skoleklasser, korps og russ på disse dugnadene.

Interessert i Arbeidsdugnad?

Er din gruppe interesseret i å være med på arbeidsdugnader? Vi jobber med både store og små arrangementer, men også bedrifter som trenger ekstra hjelp. Grupper som har sponsor med oss har førsterett på disse dugnadene. Men det er alltid ikke nok, derfor ønsker vi at flere tar kontakt. Legg derfor igjen infoen din i kontaktskjema under, slik at deres info blir lagret trygt i vår database.

Vi er interessert i arbeidsdugnad!

0$

Thanks, we will contact you soon

Arbeidsdugnad

Dette skjema gjelder bare arbeidsdugnader. Dataene blir lagret trygt og vil bare brukes ifbm med rekruttering til arbeidsdugnader.

You need to select an item to continue

NEXT STEP

Final cost

The final estimated price is :

Summary

Description Information Quantity Price
Discount :
Total :

ORDER MY WEBSITE

    Cart