Om oss

DinDugnadshjelp.no er her for å gjøre dugnadene enkle med best fortjeneste.

Vi tilbyr lag, foreninger, skoleklasser og russ en enkel og trygg måte å tjene penger på. Vi har bakgrunn fra idrettsmiljøet og kjenner dugnadsarbeid fra A til Å.

DinDugnadshjelp ble opprettet i 2016 med et mål om og hjelp grupper over hele landet til og tjene penger! Til nå har vi hjulpet tusenvis av russ, idrettslag og andre grupper til og tjene tusenvis av kroner.

 

Dere er alltid velkommen til kontakte oss! 

DinDugnadshjelp.no

Tlf. 948 47 762

kontakt@dindugnadshjelp.no

Hva er dugnad?

» Dugnad er et Norsk ord, som betyr å bidra med noe for fellesskapet eller en enkeltperson. I 2004 ble ordet “dugnad” kåret til Norges nasjonalord, etter at TV serien “Typisk Norsk” ble vist på NRK. En typisk dugnad hos Dugnadsiden utføres ofte av russ, idrettslag, skoleklasser, korps, og andre grupper og organisasjoner som ønsker å tjene penger til et felles mål. 

DinDugnadshjelp.no er nettside hvor det tilbys dugnad for alle som ønsker å nå sitt mål! Varene vår har høy standard og er lettsolgte. Vi skaffer dere penger på salgsdugnader og arbeidsdugnader. Salgsdugnaden går ut på og selge produkter som alle mann trenger. 

Salgsdugnad

Salgsdugnad en dugnad der en gruppe selger produkter til personer i omkretsen mot betaling. DinDugnadshjelp.no tilbyr salgsdugnader med doruller, tørkeruller, tennbriketter og usb-lighere. Dette er enkle salgsprodukter som folk trenger. Når dere har en salgsdugnad er det vanlig å bestille et antall varer, for senere å selge til venner, naboer, kollegaer osv.

Ett eksempel! Ett idrettslag ønsker seg en enkel dugnad med høy fortjeneste. Dorulldugnad er en av de enkleste dugnadene, ettersom man selger noe alle trenger. De kan starte og selge allerede før de legger inn en bestilling. Normalt så tar du da kontakt med familie, naboer, venner og bekjente. På denne måten kan de enkelt selge over 15 sekker med doruller og 8 sekker med tørkeruller på bare noen få dagers arbeid, og som gir en veldig god fortjeneste. 

Arbeidsdugnad

Arbeidsdugnad er når en gruppe stiller opp på en fysisk jobb. Det kan være alt fra småjobber til større prosjekter. Her jobber man ofte dugnad på festivaler, varetellinger, konserter, lager og andre type eventer. Disse jobbene krever ingen form for erfaring eller utdannelse, så hele gruppen skal ha mulighet til å delta. I DinDugnadshjelp.no har arbeidsdugnader på blant annet Findings FestivalNorway CupUllevål StadionPalmesus, Drammenshallen, og mange mange fler. Alle disse jobbene er eksklusive kun for våre kunder og vi har sendt både idrettslag, skoleklasser, korps og russ på disse dugnadene.

    Cart